lørdag 20. november 2010

Drømmeplanlegger...

Mens alle andre er godt i gang med planlegging av julen, holder jeg meg i drømmeland enn så lenge. Jeg drømmer meg bort i alle de fine dekorasjonene dere lager, julepynten i butikken og duftene rundt om kring. Gamle juleblader og bøker er flittig i bruk i drømmene mine. Jeg titter på nettbutikker som bugner av julevarer og prøver å tenke meg ut noen julegaver jeg må kjøpe...  Apropos drømmer så drømte jeg om GreenGate i natt. Vi fikk en stor leveranse i butikken for noen dager siden og etter det er hodet mitt fyllt av prikker og blomster. sukk...


Ja jeg vet at det er lurt å starte planleggingen tidlig, men jeg får meg liksom ikke til å gjøre det... Hvert år prøver jeg å bli ferdig med julegavene tidlig, men det blir alltid bare med tanken. Vel, jeg har holdt av noen varer i butikken som jeg tror passer perfekt til de som skal få det, så litt har jeg jo gjort, tross alt :)


I år blir det siste jul i barndomshjemmet mitt, broren min kommer hjem fra Australia for å feire med oss og samboeren min skal være med å feire julaften med min familie for første gang. Dette gleder jeg meg stort til! Så, med ski på tv og kaffekoppen i hånden så skal jeg lese meg gjennom årets juleblader, drømme meg bort og kanskje planlegge litt:)

3 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Å, så mange herlige bilder du har lagt inn. ble sittende og drømme meg helt bort.
ha en fin lørdag.
Klem fra Eva

Kreoline sa...

Hei, jeg sitter også og drømmer, får nok komme i gang neste helg tenker jeg. Fortsatt fin helg til deg, drøm søtt, klem fra Mona.

Herman Grans ♥ sa...

Litt som meg du :) Tenker og planlegger eg og, men det blir liksom ikkje kjøpt nåke før i siste liten :D
Syns uansett du e veldig heldig som får samboeren til å bli med heim til deg :) Min må heim til mammaen sin :D
Ønsker deg ein fin kveld. Hilsen Grete