mandag 23. mai 2011

Nå starter oppussingen !

Vi har i lang tid tenkt tanken på å se oss etter et nytt sted å bo. Da jeg flyttet inn i huset til samboeren min for ca tre år siden hadde han et fullt møblert hus. Da kan dere tenkte dere hvordan det ble da jeg skulle inn med mine ting fra en fullt møblert leilighet... Mye fikk jeg solgt på finn.no, men alt stæsjet tar plass gitt. Nå er det sånn at jeg bare setter ting i vinduskarmen fordi jeg ikke har noe annet sted å sette det... Ikke akkurat min drømmemåte å møblere et hus på...


I helgen startet vi på oppussingsprosjektet vårt, endelig! Planen var en gang å bygge ut i to etasjer, men med all jobben som fulgte med å endre hele takkonstruksjonen osv så ombestemte vi oss. Vi pusser heller opp og prøver å selge senere. Den ytterste gangen fikk virkelig gjennomgå i går.


Grunnet en lader som fortsat er sporløst forsvunnet så får jeg ikke vist noen bilder enda... Men det kommer, jeg lover! Noen bilder fra det ferdigoppusede kjøkkenet gir meg litt motivasjon:) Nå i første omgang skal vi skifte kledning ute og inne, nytt vindu skal inn, isolere vegger og gulv, varmekabler pluss legge nytt tak inne.


Andre omgang blir den innerste gangen. Inn dit fører det fem dører der tre av de ikke har standard str og bare skal males. Her skal taket senkes, spotter monteres, nytt gulv, nye vegger og ikke minst så skal trappen pusses opp.


Oppi alt dette så skal også en ny garasje komme opp. Vi holder nå på med å slenge den gamle, og min bedre halvdel er sikkert veldig fornøyd med at han må tilbringe bursdagen sin i dag på dynga... :) Som dere kanskje skjønner har vi nok å holde på med om dagen. Jeg koser meg jeg. Dette har jeg ventet på lenge :) Stua er siste prosjektet, men det tas til høsten/vinteren. Litt må vi jo nyte sommeren også!


Håper dere har en innholdsrik mandag!


6 kommentarer:

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Ja er det ikke morro å pusse opp?? Vi har begynt å bygge på, noe som fører til at vi blir nødt for å stokke om litt på takkonstruksjonen *litt angst*, her er nemlig ikke hussalg noe alternativ. Denne beliggenheten får vi aldri igjen...;)
Gleder meg til å se hvordan dere har fått det, så jeg håper virkelig laderen dukker opp snart;)

Innholdsrik mandag til deg også.
klem

Mona/Villa Tverrteigen sa...

WOW her var det mye planer på gang:)
Jeg vet alt om det å pusse opp og fy søren det tar tid, men så blir det jo bar etter hvert da og da er det verdt det:)

Masse lykke til med prosjektene, blir spennende og følge med ;)

Ha en fin kveld.
Klemmer!

Vita-hjärtan sa...

åÅ, VAD VACKRA BILDER DU VISAR!
Älskar de där glasburkarna!
Må så gott, kram Evelina

Home By Virginia sa...

Flotte bilder du viser :)

Spennende med oppussing da! Gleder meg til den dagen jeg kan gå løs på et hus... ;)

Klemmer ♥

Anonym sa...

Oppussing er spennende, men også veldig slitsomt..
Har holdt på å gi opp mange ganger, men så ser man resultatene ettervert og får litt pågangsmot igjen ;) Du må jo bare finne laderen så vi får se noen bilder da:)
Ønsker dere lykke til, og gratulerer med dagen til mannen din!
klem fra Laila

Johanna Stålros sa...

Fina inspirarande bilder. Kram Johanna