tirsdag 1. februar 2011

Jeanne d´Arc Living på Statoil

Jeg er ikke kjempe glad i å kjøre bil. Jeg kjører fordi det er enkleste måten å komme meg fra a til b på. Jeg bryr meg ikke så mye om hvordan den ser ut heller... Om det lyser en lampe på dashbordet at jeg må fylle spylevæske, tester jeg ut hvor mye det er igjen helt til det virkelig går tomt.


Det gjorde det i går. Det gikk helt tomt. Ikke dagen for å ikke kunne spyle vinduene akkurat, jeg så INGENTING ut... Så jeg fikk surret meg til å kjøpe spylevæske (ja jeg vet hvordan jeg fyller) Midt i oppgittheten min skimtet jeg noe i høyre øyekrok... Hva var det jeg så i bladhyllen?


Jeanne d´Arc Living? På Statoil? Jammen var det ikke det. Og jeg som forbinder dette bladet med søte og hyggelige interiørbutikker... Den gang ei. Jaja, innholdet er jo det samme så i kveld skal jeg kose meg med å hekle på sjalet (det kommer seg) og lese blad :)


*
Ha en fantastisk tirsdag videre alle sammen :)

*

8 kommentarer:

Hulda sa...

Synes det er flott at bladet selges i vanlige kiosker og butikker nå. Jeg måtte bestille bladet tidligere, det blir dyrt..

Smuti sa...

Kjøpte mitt på shell :)
Er veldig fornøyd med at det nå er blitt mulig for meg å få kjøpt det uten å måtte bestille det i en nettbutikk.
Kos deg!

Klem fra Marit

As sa...

Hei=)
så flott at du fant bladet på Statoil da=) Og godt du kan fylle på vindusspylevæske. Det kan heldigvis jeg også, men der stopper min interesse og kunnskap om bil ;)

Ønsker deg en fin dag=)

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Ja er det ikke flott?! Det samme skjedde meg her om dagen da jeg var på Statoil for å kjøpe meg lunsj (fyskam...) Klarte nesten ikke å vente til jeg var ferdig på jobb med å lese det;)) Hverdagslykke!!

Jennys fire vegger sa...

Shell/7-eleven her hos oss har mange fine interiørblader, så der kjøper jeg mine. :o)

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

Toves Sammensurium sa...

For en deilig overraskelse for deg da....det hender seg man er heldig:)))
Kjøpte selv samme bladet i går...synes jo det er mye opp igjen med det samme men samtidig er der jo sååå mye lekkert og også tøft innimellom....så da er det ingen vei utenom !Sånn er det med den saken:)))
Kos deg med bladet du også:))))
toveklem:)

tove sa...

Fint at de har begynt å selge de på butikken. Ble nesten dobbelt så dyrt da jeg måtte bestille bladet.
Du minner meg litt om meg selv når det gjelder bil du...
Nyt dagen
Klem Tove

Franciskas Vakre Verden sa...

Hei Karma

Takk for hyggelig hilsen hos meg. Jeg sender deg gjerne mer informasjon om boken, men jeg finner ikke mailen din. Er du snill å sende den til meg: fmj@broadpark.no.

Gleder meg til å høre fra deg!

Klem Franciska :-)