lørdag 1. januar 2011

Ingen årskavalkade akkurat...

 Ah, gårsdagens karamellpudding ble en suksess tross to omganger i ovnen... Og siden jeg ikke har lagd det før, hadde jeg heller ikke et passende fat å legge det på. Vi serverte likesågreit rett ut av formen. Jeg er ikke så nøye på det, smaker jo likt og litt sjarmerende er det jo også :)  Jeg har ikke blogget så lenge at jeg kan ta en årskavalkade, men noen bilder som er tatt gjennom høsten viser jeg gjerne :)


Da det var tid for raketter i natt var det jeg som var "den heldige" til å sitte inne og passe på hund og katt. Zelma brydde seg ikke i det hele tatt. Miko derimot, tror jeg fant frem jaktinnstinktet sitt og bjeffet i vei, tror han heller ville ut og hente de duene... I mellomtiden satt jeg i vinduet og fikk med meg de vakre rakettene på utsiden :)


Håper dere alle har hatt en strålende jul og en god start på det nye året. Jeg var så heldig å få penger, øremerket klær, av samboeren min til jul. Gjett om jeg gleder meg til å dra ut og handle etter jobb på mandag. Ikke ofte jeg unner meg nye klær så nå skal jeg kose meg masse:) Har virkelig fallt for en ny stil, så turen på mandag går først og fremst til Dorothea på Holmensenteret. En drøm i mine øyne! Kanskje jeg i løpet av uken skrivet mitt første kles-innlegg her på bloggen... :)


Nyttårsforstetter er noe jeg gjerne glemmer veldig fort, så det dropper jeg... Derimot, så gir jeg meg selv noen retningslinjer jeg vil prøve å følge. Jeg vil bli flinkere til  gjøre ting med en gang, ikke drømme meg bort eller utsette det. Jeg vil bidra mer i hus og hjem selv om ting ikke er optimalt før vi får pusset opp alt. Jeg skal være flinkere til å sette pris på samboeren min og alt han gjør for meg! Det er veldig lett å kritisere og mase over ting som ikke blir gjort... Tror det er viktig å ta vare på hverandre og glede seg over det man har! Og så har jeg lyst til å ta bloggen min et steg videre. Jeg får så mye inspirasjon av dere alle så nå har jeg planer om å gjøre drømmene mine om å sy, strikke, lage, male, hekle, pusse opp, henge opp, flytte på, til virkelighet :) 


4 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Å ja, vi vel gjerne se hvilke klær du har kjøpt for julegavepengene. Synes det var fine nyttårsforsetter du har. Ha et fint bloggeår 2011, gleder meg til å følge den fine bloggen din videre.
Klem og godt nyttår fra Eva

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Hei og godt nyttår!!
Så heldig du er som skal shoppe klær;) Og for ikke å snakke om hvor heldig du er som har Dorothea i nærheten, virkelig en DRØM!!
Helt enig med deg, nyttårsforsetter er bare tull;P

Gleder meg til å følge deg i 2011;))

klem.

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei..
Høres ut som du har satt deg noen flotte mål nå på nyåret :)
Lykke til.
Godt Nytt År forresten ;)

ha en fin kveld.
Klem

Anonym sa...

Hei!
Har du fått vært på klesshopping?
Noe så deilig!
Så heldig som deg med karamellpuddingen var ikke jeg.. Prøvde meg på en ny oppskrift, men det ble ikke så bra nei.
Blir spennende å følge deg på veien til å gjøre drømmene dine til virkelighet ;)
Ha det fint da!
klem fra Laila