søndag 9. januar 2011

Ute av syne ute av sinn...

I dag har jeg endelig tatt meg tid til å fjerne jula. Ikke det at jeg ikke har hatt tid, men jeg har ikke giddet, rett og slett. Når lille Zelma er høyt og lavt og allerede har klart å knuse en lyslykt så var det kanskje på tide.... Nå er også alle planter fjernet. Jeg trodde en gang at jeg hadde grønne fingre, men når jeg glemmer grunnleggende ting som å vanne, så har jeg gitt opp det prosjektet for en stund. Zelma har enda ikke fått lov til å ta turen ut enda, så hun synes jo det er kjeeeempe morro å ta jord og bark fra plantene for enten å leke med eller spise på...


Anbefaler foresten alle dere som bor i nærheten å legge dere til som følgere på bloggen til butikken. Da får dere -25% på både gamle og nye varer de kommende ukene! Det er litt av et januartilbud det!


Nå skal jeg fortsette å rydde i klesskapet. Har vært kjempeflink til å handle nye klær i det siste! (Jeg skal prøve å få tatt noen bilder snart hvis lyset er på min side) Fordelen med å ha et litt for lite klesskap er at når noe kommer inn, da skal noe ut. I hvert fall når jeg finner klær jeg brukte da jeg var 16... Og i hvert fall når bonusdatteren min på 6 kan overta noen topper og tskjorter... :)

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig i sofaen din! Et skjønt teppe fra GreenGate. Likte puten også.

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

fine saker du viser, ha faktisk flere make..
liker det vet du..
klem¨¨'

Jennys fire vegger sa...

Nydelige bilder, godt å få ut julen! Her forsvant den i går. Nå er det "tomt" og deilig.

Ha en fin dag videre, og en god uke.
Klem Jenny

As sa...

Hei=)
Her har jeg også vært noe treg med å kaste ut jula. Gjorde det på lørdag, selv om jeg gjerne skulle hatt juletreet en stund til. Var så fint=)
nydelige bilder. Det teppet du har skulle jeg gjerne hatt hos meg også=) hehe..
Takk for titten.
Lykke til med rydding i klesskapet. Det krever litt tålmodighet, ja=)

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Jättefint, verkligen.:-)
Stina