mandag 6. juni 2011

Den store dagen nærmer seg

Da var helgen over for denne gang. Jeg er jo så heldig å være forlover og i helgen var det utdrikningslag:) Sola skinte hele dagen og bruden var fornøyd. GoCart tror jeg var høydepunktet, det var det for meg i hvert fall.


  

Herregud så morro det var! De første rundene var man litt usikker, men etterhvert kjørte man forbi både en og to og fler. Vi så det på rundetidene, at de fleste ble tryggere og kjørte fortere og fortere. På kvelden hadde vi forberedet tapas med sikkert 13 / 14 ulike retter. Det tok tid å lage, og alt var ikke like varmt da vi spiste, men godt var det i hvert fall :)
   

   
Helgen om to uker er det duket for den store dagen. Jeg har planer etterhvert å komme i gang med å gå inn skoene... Jeg går aldri med høye heler, og da mener jeg aldri!Men, jeg følte at er det en gang jeg skal gjøre det, så er det nå. Litt mer behagelige sko til kvelden er allerede i planene :) Det som gjenstår nå er hårpynt som  handles inn i dag og så må jeg lage smykker, bare koseting igjen.

  
  

Åja, og så var det talen da... :S1 kommentar:

Karna sa...

Så fin du kommer til å bli, og det er VEDLIG lurt å gå inn skoene litt...går sjelden med høye heler jeg også, og det er ikke noe pent syn hvis en stolper seg avgårde, så litt øvelse må til...