torsdag 30. juni 2011

Ja takk begge deler

I går kom det første GrennGate serviset i hus. Tenkt det, etter alle de årene så har jeg endelig bestemt meg for hva jeg skal går for... Det er serien Fay white som har truffet hjertet mitt denne gangen. Da jeg så katalogen og så at den kommer i rød også, så var jeg ikke i tvil.


Egentlig er det lilla som er "min" farge. Jeg ble heller ikke i tvil da jeg så det kommer i både kopper og tallerkner. Så, når nyhetene kommer til høsten satser jeg på det røde som et suplement til det blå (fint om sommeren og julen) og så blir lilla det som blir brukt resten av året. Jeg måtte bare gjøre det på den måten, jeg klarte ikke å bestemme meg...


Veldig lei meg for at det blir mye av de samme bildene og da ikke tatt av meg. Jeg teller ned dagene til jeg får igjen kameraet mitt. Innen den tid skal jeg ha klart å skaffe meg en ny lader (som forøvrig ikke er å få tak i på elkjøp osv)


*


Det nyeste prosjektet mitt til gangen nå er å gjøre om to gamle trekasser til skohylle. I går stod jeg og kuttet til hyllen som skal festes i midten. I dag er planen å feste de, samt male hele greia. Tror det blir fint :)
5 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Nydelig servise.
Lekkert i rødt,
Tror jeg hadde gjort som deg og tatt litt av alle fargene. :)
Ha en fin dag videre. :)

Bettum Villa sa...

Har en knapp på det røde servicet selv, men må bare se det live før jeg bestemmer meg.
Håper vikelig det er så fint som det ser ut.
Klem Madelén

Sommerhuset i bakken sa...

For et vakkert servise! Lekkert! Skjønner godt at det er vanskelig å velge, og jeg hadde nok gjort det samme som deg - ja takk, begge deler ;-)

Skal bli spennende å se hvordan skohylla di blir. Så morsomt at du skal lage det av gamle trekasser. Håper du lager et innlegg om det når du er ferdig ;-)

Ha en riktig god helg!

lisje astrid's husblogg sa...

Wow! Det var berre utruleg lekkert i raudt..Dette vil eg ha til hausten!(Eller MÅ ha;)

Takk for fine ord ♥
Skiltet er kjøpt hos Fiolen i Stryn.

Nyt kvelden og helga ♥

Klem frå Astrid

Karna sa...

Lekkert servise, ikke lett å bestemme seg...mye pent å finne....

Ha en fin sommerdag!

Karna