mandag 27. juni 2011

Skjer det noe i det hele tatt ?

Uten kamera er det nesten ikke noe morro å blogge... Jeg kan sitte her å "skryte" av alt jeg gjør og skal gjøre, men med null bildebevis...


I helgen feks så har vi isolert ferdig taket, satt inn spottkasser og lagt halvparten av takplanelet. Nå er det en ganske liten gang, men alikevel så er det mye jobb. Greit med en elektriker i huset så vi kan legge opp det vi trenger når vi trenger. Neste plan er å sette inn vinduet (som nå bare er dekket med plast) pluss få opp taklister. Gulvet tar vi helt til slutt.


Jeg fikk for lenge siden en gammel ølkasse av farfaren min. Den var malt gusjebrun og var ikke noe fin. I helgen kjøpte jeg malingsfjerner og tenkte at jeg skulle få frem treverket. Det var lettere sagt enn gjort... Første lag gikk greit og under dukket det opp skriften  "FRYDENLUND". Hjertet mitt hoppet :) Men, neste lag var en blåsort farge som jeg ikke likte. Fytterakkern, den satt den. Skikkelig! Så det som skulle være en times jobb ble en dagsjobb. Og jeg er enda ikke ferdig! Kan hende jeg tar en pause og lar det gå seg til... Når kameraet er på plass igjen kan jeg forhøre meg med dere om hva dere ville gjort.


Dere kjære bloggere har jo kost dere masse på glansdagen. Jeg gleder meg til å lese referater i flere dager fremover. Selv var jeg på 10års reunion fra folkehøyskolen. MORRO!


6 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Heisann! Ja, vi hadde en veldig fin dag. Gled deg til å bli med neste år! Reunion med FHS var sikkert veldig koselig det også. :)

Anonym sa...

Neste år får vi ta turen til Oslo vi også Kaja;) Hørtes ut som en krevende jobb med denne ølkassen.. Er veldig glad i å bruke varmepistolen til malingsfjerning jeg. Har ikke mannen din en sånn en på lur da ;)
Blir spennende å se!
klem fra Laila

Monica sa...

neste gang stiller vi også på glansdagen vettu:) høres ut som mange kjekke prosjekter på gang her og jeg gleder meg til bilder etterhvert. kjekt å se fra greengate katalogen under her, likte også stempelserien i rødt så det er fare for at noe av den kommer i hus:) klem monica

Home By Virginia sa...

Huff, ja litt vanskelig å være blogger uten kamera. Jeg var uten data i ca 5 mnd fra November til Mars i fjor! :( *Krise*

Gleder meg til å se alt du har gjort når nytt kamera er på plass... :)

Klemmer ♡

Karna sa...

blir spennende å se kassen, håper du blir fornøyd med den etter så mye arbeid...

lisje astrid's husblogg sa...

Er innom for å ønske deg gode, glade og SOLrike sommardagar!

Klem frå Astrid ♥