tirsdag 16. august 2011

Planer på gang... igjen...

Da vi var i Strömstad i sommer måtte jeg innom Hörnan, som vanlig. En butikk med vanvittig mye metervare. Jeg skulle egentlig se etter noe blondestoff til en av de gamle dørene jeg har pusset på, men så kom jeg over dette. Jeg falt pladask med en gang. Tenkte å få sydd noen puter etterhvert til gangen.


Nå venter jeg bare på at møblene til gangen skal komme til Bohus Drammen. Har ventet noen dager, men tipper/håper det kommer i morgen. Jeg blir veldig utolmodig når det er noe jeg gleder meg til. Vil at det skal skje nå! Menmen, med tanke på hvordan gangen ser ut nå så er det kanskje like så greit. Man kan nesten ikke se det nye gulvet under alt rotet.


I dag skal jeg gjøre meg ferdig med sparklingen av spikerhullene. Kjøpte en sånn voksdings i riktig farge for å prøve noe nytt, tror det blir så bra at jeg slipper å male over. Klart det hadde blitt bedre, men jeg trener på å senke kravene til meg selv litt, tenk all den jobben jeg kan slippe unna! Jeg vil helle bruke tiden til å nyte de kanskje få fine dagene vi har igjen før høstkulden tar over... Lyng er en av fordelene med denne årstiden :)
5 kommentarer:

HANNES DAGBOK sa...

Ååååja!!! Jeg må også alltid innom der når vi er på svenskesiden:) Veldig mye fint der!

Moro å pusse opp...gleder meg til å se gangen din da;)

Stooor klem!

Monica sa...

Ååå det var et fint stoff, kan tenke meg det blir utrolig fine puter:) ønsker deg en riktig fin onsdagskveld. Klem monica

Anonym sa...

Så lekkert da..! Hørnan har ikke jeg fått med meg.. Den må jeg jo finne!
Så flott sommergave du fikk da!
Gratulerer med den!
klem fra Laila

Guttemamma sa...

...den butikken er ren, skjær stofflykke!! Nydelig lyngbilder!!
Klem♥

Vita-hjärtan sa...

Ja, du kan tro att jag var glad när jag hittade köpmansdisken.. och ja piset var det ingen tvekan om... Helt ok! :)
Må så gott, kram Evelina