søndag 28. august 2011

Gangen er endelig ferdig, men jeg trenger litt hjelp


Gangen er endelig ferdig... nesten. Det er enda litt småtteri som står igjen, men nå er den ihvert fall ryddet fri for rot og skrot . Nå vi kan i hvert fall begynne å bruke den som en gang skal brukes :) Jeg tror nok også at Zelma er glad for å få tilbake plassen sin igjen. Hun er nok mest ute og jakter om natten, men bildet nederst til venstre er et bevis på at hun også tusler omkring. Sånn går det når jeg legger frem ting og ikke gidder å henge opp med en gang...



Men, som sagt så er ikke alt klart og jeg trenger litt hjelp av dere. Jeg startet nesten før vi begynte å pusse opp med å lage noen skohyller av gamle trekasser. Da møblene kom på plass så jeg fort at det var noe som ikke stemte. Jeg tror kanskje at det er proporsjonene som blir litt feil!? Planen er selvfølgelig å henge opp kassene på veggen, med litt avstand, men vil ikke det før jeg får bestemt meg.



Det er kanskje ikke så lett for dere å se uten et mer oversiktlig bilde, men lyset ble så dårlig så det må jeg nesten komme med senere. Alle dere kreative sjeler der ute; Help meg! Ser for meg å kjøpe en skohylle til å ha på gulvet og et stort speil. Tavlen høyere opp skal også komme på veggen, sansynligvis på veggen til venstre. Hva synes dere? Skal jeg bare ta sats og skru opp hyllene? Jeg er veldig i tvil. Før og etter bilder kommer så snart jeg får tatt ordentlige etterbilder :)





2 kommentarer:

På landet sa...

Kjempe stilig gulv! Hva med å sette hjul på å la de stå på gulvet?

Siren sa...

Jeg syns det ser veldig flott ut i gangen din. God ide over meg her, med hjul på hyllene. Jeg tror det ville blitt kjempetøft!

Fin blogg du har forresten, nydelige bilder og masse inspirasjon.

Ha en fin søndag! :)