onsdag 31. august 2011

Skoproblem

Litt nytt må jeg jo unne meg i gangen, nå som den er så lys og fin! Var innom Kremmerhuset i går og kjøpte denne søte puten. Passet supert i fargene:) Sko derimot, passer sjeldent så bra i fargene. Særlig når jeg har en elektriker og en bonusdatter som strør om seg med hundre farger... Jeg føler at sko skaper det samme kaoset i en gang som bøker gjør i en stue.Vi har et gammelt hus og ytterdøren går innover. Løsningen på skoproblemet ble å gjemme en skohylle bak døren (så ser vi den i hvert fall ikke med en gang) Der står skitne gummistøvler og arbeidssko, mens kassehyllen får de litt mer nøytrale skoene. Hehe tenk å være så pirkete på sko... :) 
I dag kjøpte jeg foresten hjul til skohyllen, et godt tips jeg fikk! Håper det blir like bra som jeg ser for meg :)3 kommentarer:

ide-puffen sa...

Hei hei.
Samme problem her. Det evige "hvor skal vi oppbevare alle sko problemet" he he. Må bruke trappen her og det er bare ikke pent, men men :)
Fin løsning med den fine kassen. Lettvint med hjul når du skal vaske.
Ha en fin fin ettermiddag.
Randi

Siren sa...

Åh, jeg tror det kommer til å bli så fint med hjul på kassene! :) Kjempefine pute, ser skikkelig koselig ut i gangen din! :)

Karna sa...

Kjempe lurt å ha skoene i et fint skap...godt gjemt bak døren....Mine sko ligger hultert i bultert i garderoben under trappen...trenger nok et skoskap eller fire jeg også...Ha en fin helg!