mandag 18. oktober 2010

Ingen blåmandag

Det har vært en bra mandag denne gangen:) Rolig i butikken, men da fikk jeg endelig tid til å ordne litt lister og permer med diverse info så det blir enklest mulig for alle som jobber der! Og ca midt i "lunchen" så får jeg tlf av mamma som forteller at hun og pappa fikk solgt huset sitt! Jeg ble kjempeglad. Tristheten over at dette blir siste julefeiring i barndomshjemmet mitt gikk over en stund etter at jeg fikk vite de hadde kjøpt ny leilighet. Så nå kan de flytte inn i huset sitt igjen etter å ha hatt visning i helgen. Kjedelig om de måtte ha det hengende over seg og rydde og ordne til nye visninger senere...

*

Så nå sitter jeg og feirer med en kald øl. ( ja jeg er en øl-jente så det er ikke første gang jeg tar en slurk på en hverdag ) Til neste uke skal vi ut og feire salget og bursdagen min som jeg klarte å la gå forbi i stillhet her inne på bloggen den siste dagen i september.

Håper dere alle koser dere i høstværet. Det er bare å nyte hver eneste dag med plusstegn på gradestokken:) Jeg er snart tilbake igjen. Har tenkt å ta med meg det jeg skal handle på jobben hjem snart og vise dere. Samtidig tenkte jeg å sette i gang giveawayen! Etter mange år i interiørverden har jeg funnet ut at det mest økonomiske er å vente noen uker etter at varene har kommet i butikken til jeg evt handler det til meg selv. Det hender jo at uansett hvor fine ting det er så kan man gå lei av å jobbe med det hver dag...

*
Velkommen til Anette Willemine som ny følger :)

5 kommentarer:

Gammel stil sa...

For et nydelig bilde:)

Klem:)

Lille Liljehvit sa...

Hei hei :)

Så hyggelig at du har vært inne på bloggen min og lagt igjen et lite spor inn til deg :) Gøy at du vil være med på give-away'en hos meg!! Håper du vinner :)

Har tittet innom bloggen til butikken din! Kjempefin!! Må innom den neste gang jeg er på Liertoppen! :)

Klem fra Lilja

:)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen din som var da!! Og så fint at moren og faren din fikk solgt huset sitt så fort!
Da er det lov å ta seg en øl for å feire vet du ;)
klem Laila

Landlige Hjem sa...

Grattis med dagen som har vært!!ღ
Så flott at de fikk solgt, gratulerer til dine foreldre!ღ
NYDELIG høstbilde!!ღ
Nyt dagen ;)
Klem fra meg, Anki

Jennys fire vegger sa...

Så bra at det gikk i orden med hussalg! Det er ingen lett affære å kjøpe/selge hus. :o)

Så koslig å høre at det er flere øl-jenter her, selvom jeg ikke drikker ofte så er det øl når jeg først gjør det. :o) Serliksom så koslig ut med de som tar seg et glass vin til maten og sånn, men jeg liker det rett og slett IKKE!. :o)

Gratulerer med dagen som har vært! :o) Flott bilde!
Klem Jenny