torsdag 21. oktober 2010

Morgenhåp

Dagen i dag startet faktisk med sittende frokost. Det er ikke ofte jeg rekker siden jeg er så glad i å sove... Men jeg setter så utrolig pris på de gangene jeg har god tid, og når arbeidsdagen ikke starter før kl 10 så har jeg store planer om å rekke å kose meg litt. I dag hadde jeg ti minutter, og det er ti minutter mer enn forrige gang...  Gleder meg til jeg kommer så langt at jeg rekker å lage kakao om morgnen...

*

Vi har startet på det forhåpentligvis siste dresurkurset for denne gang, bronsekurs. Etter 8 ganger så skal vi gjennom en del tester som vil gjenspeile den lydigheten vi har på hunden vår... I dag tror jeg Miko trodde hånden min var en kjøttkake, for slik en gnaging på knoklene mine har jeg ikke vært med på før...  Jaja, krysser fingerne for at dette går bra:) Den første snøen kom i dag også, brrr, kaldt å stå ute i frustrasjon frem til langt uti desember...

(Bilde lånt fra internett)

Velkommen til Landlige hjem som ny følger. Gleder meg til å bli kjent med deg :) Håper du ser at jeg har mer å komme med enn det jeg har gjort i det siste. Jeg lover atter en gang å komme sterkere tilbake. Tror snart motivasjonen til hjemmekos og sysling er på vei :)

*

7 kommentarer:

Anonym sa...

Er ikke bestandig så lett å komme seg ut av sengen om morgenen nei...
I hvert fall ikke på denne årstiden.. Men alikevel er det min favoritt tid på døgnet. Spesielt i helgen. Da kan jeg stå opp en god time før de andre, og bare nyte stillheten og en god kaffekopp!
Ha en fin dag!
klem Laila

Hespe sa...

Hei, og takk for koselig ord innehos meg :o) Jeg anbefaler virkelig en tur innom Panduro,de har bare såååå masse flott om dagen - var der senest i går.. ;o) Om du bor i Oslo, anbefaler jeg også Hobby Norge - masse flott, og en del billigere enn Panduro!

Ønsker deg en herlig helg!

Klem fra Hildegunn

Landlige Hjem sa...

Hei på deg og takk for koselig velkomst!!♥ Du har en flott blogg, så det skal bli veldig spennende å bli bedre kjent med deg!;)
Så herlig bildet!!!♥ Tenk å kunne lage en slik kunst i koppen ,))
Ja nå er det hvitt ute, sååå jeg kjenner inspirasjonen og skaperlysten komme.. men jeg MÅ finne frem arbeidslysten her først :) inspirasjon nok det *ler*;)
Nyt dagen og helgen♥
Lykke til med dressuren♥
Klem fra meg,
Anki

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Kult bilde! Innom for å ønske deg god helg, Kaja! Klem Cecilie

Martemora sa...

Mmm.. merker at det blir mere både te og kakao-drikking nå når høsten er her og vinteren nærmer seg... godt ja!! Håper du har det bra :)
Klem Martemora

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei,
Utrolig tøft motiv i koppen, undrer på hvordan det er gjort :)))

Stilig var det iallefall.

Ønsker deg en kjempefin kveld.
Klemz

Jennys fire vegger sa...

Litt tid på morgenen er gull verdt. Jeg har fått starte en halv time senere på jobben, så nå koooser ungene og jeg oss alle morgener, uten at jeg trenger å dra de opp tidligere av senga! :o)

Lykke til med bronsekurset! Håper Miko blir riktig så lydig, så han lar hånden din være i fred. :o)

Klem Jenny