søndag 31. oktober 2010

Søndag og juleforberedelser...

I dag er det en slapp søndag. Egentlig sånn alle søndager burde være... Har gått en tur i skogen i det fine været. Endelig fikk jeg plukket grener og røde bær jeg skal bruke som dekorasjon i butikken. Grenene skal settes i en stor vase og dekoreres med ulik juletrepynt, synes det er en fin måte å vise frem vareutvalget på ( i hvert fall når vi ikke har plass til et stort juletre)

 Etter turen har jeg sittet og fått litt inspirasjon på nettet. Alle bildene er lånt av Martha Stewart (hun har sikkert ingenting i mot at jeg viser litt) Masse herlige og stemningsfulle bilder!

*

Med ønske om en fantastisk søndag til dere alle :)

6 kommentarer:

Husfrøy sa...

Herlig med litt julestemning! Martha Stewart sin side er en utømmelig kilde av gode idéer.. Godt det ikke er bare meg som klør i fingrene etter å starte på julepynten!:) Veldig fin side du har! Og jeg liker den grønne kjøkkenvekten din! Hei fra Husfrøyen

Jennys fire vegger sa...

Så fint med greiner i butikken! Koslig når dere interiørbutikk-arbeidere legger litt ekstra i det å vise fram varene på flotte måter. MANGE som ikke gjør det, og det forundrer meg hver gang. :o)

Lekre bilder du viser, og ho Martha har nok ikke noe i mot det. :o)

Ha en fin dag videre!
Klem Jenny

Anette Willemine sa...

Vi kan alltids tåle noen små glimt av julen, men jeg venter nok en stund til med å begynne å dekorere her hjemme. Dette er tiden for småpusling og planlegging.

Ønsker deg en deilig høstuke!

AW

ANETTESHUS.COM sa...

NB! Du har vunnet:) http://www.anetteshus.com/2010/10/vinnerne-er.html

Kan du maile meg navn og adresse! (haster;)

KLEM KLEM
Anette

Karna sa...

Kjempe kjekt å begynne å planlegge litt...var en tur i skogen for å finne fine kongler....men der var jeg litt seint ute, de var ikke så fine lenger...men jeg finner vel noe annet vil jeg tro...ha en fin helg!

Herman Grans ♥ sa...

Hei :) Fine bilder, masse gode ideer her :) gleder meg enda meir til jul no! Tenkte berre å sei at mesteparten av dorull pynten min er kjøpt på Panduro; knapper, vinger, perlenåler. Ellers har eg brukt loppisblonder og litt stoff fra IKEA :) Ønsker deg ein fin lørdagskveld! Stor klem fra meg!