fredag 8. oktober 2010

Vellykket åpning av butikken!

I dag åpnet vi butikken! Det var morro det! Selv med en litt ymse annonse i Drammens tidene så kom det masse folk! Vi tok en sjanse med tanke på at det er høstferie, men vi følte ikke at vi kunne vente en hel uke til. Mandager er jo heller ikke en optimal dag å åpne en butikk på... I morgen kommer det helt sikkert til å komme enda flere, lørdag er jo gjerne den store handledagen:)
Starten på dagen var kanskje ikke den beste... 11.45 fikk vi en stor pall med varer (vi åpnet kl 12) så vi hev oss rundt for å få det bort før vi åpnet. Nå står halvparten og venter på meg i pappesker på prøverommet... Hehe, ikke veldig optimalt, men man må gjøre det beste ut av ting! Logoen vår har heller ikke kommet så vi var glade for at vi hadde poser med logo fra Eiker og Drammen! Men, uansett kaos, varene fløy ut og vi er allerede tomme for noen ting:)
 
Må også få sagt et lite unnskyld for at jeg ikke er her så ofte lenger. Men jeg vil bemerke at jeg er innom dere nesten daglig, jeg har bare ikke hatt overskudd til å legge igjen så mange kommentarer... Jeg har heller ikke vært så flink til å skrive innlegg (hverken her eller jobbloggen) men jeg lover å komme sterkere tilbake når hverdagen kommer tuslende til neste uke:)
 
*

2 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Gratulerer så mye med åpningen av butikken! Kjenner kremmeren i meg også ønsker seg en egen butikk ;P

Ønsker dere lykke til videre!!

Klem Madelén

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei,
Lykke til med butikken. Sikkert kjempespennende og åpne noe nytt og eget.
Håper dere lykkes!
Ha en fin dag.
KLem