søndag 10. oktober 2010

Store planer...

Jeg har bestemt meg for å ha et lite nyttårsløfte sånn midt på høsten! Siden min hverdag nå forandrer seg såpas mye så ser jeg på det som en liten mulighet til å få en ny start! Jeg har nemlig store planer om å fullføre prosjekter jeg setter igang (rettere sagt så skal jeg gjennomføre de prosjektene jeg planlegger å sette igang). Og noen av de er så enkle som å sette på en klesvask, rydde stua osv...


Så i dag har jeg startet med å rydde litt i gangen. Utrolig hvordan ting hoper seg opp av papirer og gamle aviser - i søpla med det!


*

I morgen starter hverdagen med tanke på jobben også. Vi har stor tro på at det skal gå bra og er tolmodige med tanke på å bygge oss opp en fast kundekrets. Det skal bli bra med noen rolige dager nå så jeg får ryddet litt og få orden på papirer og kataloger som i siste liten bare ble kastet inn på kontoret så butikken skulle være tipptopp på fredagen:)

*

Snart så setter jeg i gang en giveaway som tideligere lovet også, jeg har noen premier i tankene :)

*

4 kommentarer:

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei ! ♥

Her er det også mye halvferdige prosjekter på gang, og flere på vent. Bør nok følge ditt eksempel her, hihi... ;) Greit å fullføre det man har begynt på, men ikke alltid enkelt i en travel hverdag.

Gratulerer med nyåpnet butikk, så gøy ! :) Masse lekkert ser jeg. ♥

Ønsker deg en fin onsdag. :)

Klem Anette ♥

Hespe sa...

Hei på deg, og takk for koselig besøk :o)

Hi, hi - ja det var ikke bare du som lurte på dette med Sizzix. Det er et produksjonsnavn på en spesiell (..og dyr) maskin som stanser ut figurer/rammer som brukes til scrapbooking - utrolig masse flott du kan lage!

Ha en finfin uke videre!

Klem fra Hildegunn

charm design sa...

Masse lykke til med butikken.Den ser jo super fin ut.Masse lekre varer.....så spennende

Jennys fire vegger sa...

Åh, lenge siden jeg har besøkt deg! Nå skal jeg kose meg!

Å ha en plan på sånn rydding er veldig smart har jeg også erfart. Når det er gjort en kveld er det jo såå deilig og jeg tenker; Hvorfor i all verden gjorde jeg det ikke før?? Det gikk jo så greit, og nå er det myyyye bedre! Så lykke til!

Klem Jenny