tirsdag 27. juli 2010

Dagens fangst

I dag er det knallvær igjen:) Endelig! Etter en dag med overskyet så blir man solhungrig. Vi har gått en kjempelang tur langs stranden. Den svenske skjærgården er fantastisk på denne tiden av året. Vi plukket masse skjell og kongler som vi skal samle på glass når vi kommer hjem:)
Jeg leter alltid etter ting på stranden. Gjerne gamle slitte pinner og planker som har fått sin naturlige slitasje av alt saltvannet. Når jeg har samlet nok så lager jeg rammer av det, kjempefint og unkit!
Da jeg var liten så gjorde jeg akkurat det samme. Da hadde jeg både mere tid og ikke minst masse kreativitet. Jeg samlet sammen hele sommeren og lagde ulike bilder av skjellene.
På den tiden så var det lettere å finne ting også. Nå er det så mange som går og leter, så det skal mye til for å finne store og fine planker. Nå må man vel ut på øyene, noe som er vanskelig siden vi ikke har båt her lenger...
Denne planken henger på kjøkkenet på hytta. Det har den gjort siden jeg lagde den da jeg kanskje var ti år gammel. Den pynter fint opp og minner oss stadig på tiden vi hadde her da vi hadde to mnd lang sommerferie med bare sol og sjø :)
Håper dere koser dere i finværet og at dere nyter det så lenge det varer :)

4 kommentarer:

:) sa...

Takk for kommentar og at du har stemt på meg! Gøy :)

Savner faktisk litt å pusse opp,
det klør i fingrene etter å planlegge og "skape" nåke nytt :D
Var veldig lei når me akkurat var ferdig, men no er det glømt ;)

Likte kjøkkenet ditt, litt samme stil som oss ;)

Klem fra Grete

Monica sa...

heisann takk for koselig koentr inne hos meg, når det gjelder hekling er det mange sider på nettet som en kan lære å hekle på, det beste er nok å begynne på fastmasker og dersom du søker på fastmasker trinn for trinn eller noe slikt vil det nok komme opp mange gode sider, siden kan du jo øve deg litt på staver så da kan du søke opp det. Spør gjerne dersom du lurer på noe. Klem Monica

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥
Ah!Sååååå lekre bilder du viser.
Herleg sommarstemning♥

Tusen takk for kos helsing frå deg:)

Nyt gode sommardagar♥
Klem frå Astrid:)

Eva sa...

Hei.
Har surfa litt rundt her inn og forelska meg litt i bloggen din.
Synes du fortjener en award. Om du besøker sida mi ligger den der og venter på deg..

Klem fra Eva