mandag 12. juli 2010

Prosjekt kjøkken...

Jeg bor i et hus fra 50-tallet, og sakte men sikkert så pusser vi det opp. Kjøkkenet var vårt siste prosjekt, og jeg tenkte å dele med dere litt av hvordan den lange prosessen har vært. Vi har gjort absolutt alt sammen selv. Vi har lektet ut og etterisolert i både vegger og tak. Vinduer er byttet ut (en lang historie i seg selv bare det). Varmekabler og parkett er lagt, kjøkken er satt sammen, vegger og lister malt osv. Det har vært en lang prosess skal jeg love dere, men dæven så fornøyde vi ble da vi var ferdige også da. Bare noe småtteri som gjenstår nå (kommer sikkert til å stå sånn en stund... :)
Her er noen bilder fra hvordan vi hadde det. Under vinduet stod spisebordet vårt. Dere kan kanskje skjønne hvorfor vi (les jeg) ville pusse opp... Det var faktisk veldig hyggelig der, men utrolig upraktisk og det ble veldig fort rotete...
Man blir faktisk litt lei av å skyve opp og igjen de dørene, og gulvet var et kapittel for seg selv... Det var det jeg gledet meg mest til å fjerne...

Neste kjøkkeninnlegg får dere se nedrivingsprosessen. Det var jo egentlig det morsomste og det som helt klart gikk fortest :)

1 kommentar:

tove sa...

Hei hei
Koselig at du fant veien inn til meg. Spennende kjøkken prosjekt. Blir spennende og se det endelige resultatet. Nytt kjøkken står på ønskelisten her og men alt til sin tid.
Ha en fin kveld
Klem Tove