onsdag 28. juli 2010

Min første award :)

Nå ble jeg litt stolt merker jeg:) Kom hjem fra ferie i Sverige og satte meg ned i sofaen. Jeg tok frem vakre hjem & interiør som lå og ventet på meg i postkassen, tok frem den gode gamle macen min og var klar for å blogge litt. Og gjett hva som ventet meg der... Min første award! Det er jo så hyggelig at "Velkommen til fjøra" har tatt turen inn til meg og at hun liker det hun ser... Jeg har jo bare holdt på med dette i litt over tre uker og føler fortsat jeg har masse å jobbe med både i utforming av siden og innleggene. Men jeg leser masse rundt og blir inspirert til litt av hvert :)
Sammen med awarden følger det en utfordring. Jeg fikk valget mellom å skrive 7 ting om meg selv samt legge ved ett bilde av meg selv eller å lage en liste over 7 ting jeg ønsker meg. Siden jeg ser flere har valgt det første så går jeg for det siste; 7 ting jeg ønsker meg (i tilfeldig rekkefølge)

  1. Ny garasje... Den gamle er revet og nå venter vi på at den nye skal påbegynnes...
  2. Lenger ferie... Er bare halvveis i årets sommerferie, men føler alikevel den er for kort...
  3. En selvgående gressklipper... Selv om det som oftest er min bedre halvdel som tar på seg den oppgaven så skulle jeg ønske han slapp å tirre gressalergien sin så ofte...
  4. Et eget arbeidsrom... Jeg har satt i gang å sy en del og med det så følger en masse rot på spisebordet vårt...
  5. Grønne fingre... Når jeg ser alle de flotte hagene som dukker opp nå i sommerhalvåret, skulle jeg ønske jeg hadde magiske fingre jeg også...
  6. Et nytt salongbord... Akkurat nå har vi et kjedelig et i en eller annen lys tresort, noe jeg ikke kan fordra... Vil gjerne har et hvitt med skuffer under så jeg får gjemt bort alt rotet...
  7. Fred i verden... Følte jeg ikke kunne lage en liste over ønsker uten å nevne noe ikkematerialistisk :)...
Denne awarden ønsker jeg å sende videre til 7 bloggere som gir nybegynneren (meg) masse inspirasjon! Jeg oppfordrer dere til å ta samme utfordring:)


4 kommentarer:

charm design sa...

Tusen tusen takk for at du ga meg en award,kjempe gøy.
Ønsker deg en riktig god sommer videre.

Hildegunn sa...

ÅÅ så kjekt at jeg fikk din oppmerksomhet og en fin award. Ser ut som du også har en veldig koselig blogg, så jeg stikker garantert innom her igjen !

Rikke sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min og tusen takk for award! :D

Livs Lyst sa...

Hei hei!

Så koselig at du ville gi meg en award også! Tusen takk!

Og hvis ikke du har blogget mer enn 3 uker, da er det håp sier nå jeg!!! Du har fått til masse på så kort tid! Stå på og kos deg med bloggingen!!!


Liv ;O)