fredag 30. juli 2010

Drømmehyllen

Jeg føler at jeg bare har vist kjedelige og ikke minst mindre fine bilder av kjøkkenet så langt. Derfor vil jeg i dag vise dere et par snikbilder fra en lenge etterlengtet hylle. Jeg brukte lang tid på å finne en jeg syntest passet inn. Vi har to vinduer på kjøkkenet, så den veggplassen som er igjen må utnyttes så godt som mulig.
Aller først ville jeg ha en hvit hylle, og fant jeg ikke det så skulle den males hvit... Men, da jeg så denne grågrønne fargen falt jeg rett og slett pladask. Noen skuffer, noen hyller og noen kroker til å henge ting på. Perfekt!
På hyllen står en liten samling med mine kjære norgesglass, arvet av ulike familiemedlemmer. Er visst ingen som setter like stor pris på de som meg:) Jeg har noen til overs som jeg kommer til å legge ut for salg om en liten stund. Hvis du allere nå er interessert, så er det bare å ta kontakt.
Det kommer større bilder senere, men akkurat i dag rakk jeg å ta kun noen få (litt skjeve) bilder før solen gjemte seg bak skyene igjen... Det gjenstår fortsatt litt dandering, så kanskje det var "ment to be" i dag. Jeg trives veldig godt på det nye kjøkkenet og gleder meg til å vise dere noen ordentlige og oversiktlige bilder :)

Håper dere har en hyggelig og varm sommerkveld :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin hylle! Den fargen er sååå fin! Prøvde å kjøpe maling i den fargen, men det ble total bom :(
Gleder meg til å se bilder fra kjøkkenet ditt!
Tusen takk for koselig kommentar :)
Veldig fin og inspirerende blogg du har også! Morsomt å følge deg;)

Loppe Leah sa...

Koselig hylle du har... fine bilder:) Venter i spenning på bilder av kjøkkenet;)

Livs Lyst sa...

Kjempe koselige bilder fra kjøkkenet deres!!

Kos deg med bloggingen! ;O)

Liv