fredag 24. september 2010

Bilder fra butikken!

Bare en kjapp tur innom for å vise noen bilder fra butikken (klikk her for å besøke bloggen). Vi har startet med å pakke opp litt varer (klarer jo ikke å vente! Det er jo så spennende, nesten som julaften:)

Jeg legger meg til frustrasjonen som er rundtomkring. Bildeopplastingen går ganske fort men de legger seg jo hulteribulter... Planen var å legge de tre og tre på linje for å ikke ta så stor plass, men det ga jeg opp fort...Dette var det beste jeg fikk til...

*
Nå er det helg og malefri for en liten stund. Har kost oss med god middag og vin i kveld, i morgen skal jeg bare nyte fridagen før jeg på søndag begynner å lengte etter mandag og jobb igjen :)


*

 

6 kommentarer:

tove sa...

Hei hei
Så spennende. Har selv jobbet i gave butikk en gang for lenge siden. alltid spennende og pakke opp varer.
Ha en fin kveld
Klem Tove

Gammel stil sa...

Så spennende!! :)

God helg!

Kreoline sa...

Dette ser kjekt og spennende ut, fine ting du har tatt inn til butikken. Lykke til videre med innredning og kos. Ha en fin helg, klem fra Mona.

Anonym sa...

Farlig plass å jobbe det der ;)
Mye fint du viser frem, likte den øverste henge saken veldig godt...
Kos deg videre med utpakking og innredning!
klem Laila

Villa Klaraberg sa...

Hei og tusen takk for en veldig hyggelig hilsen! Kjempefin blogg du har her!! Så lekkert det ble med blondegardiner på innsiden av kjøkkenskapene! Jeg har brukt blondegardiner på kjedelige garderobeshapdører, det hjalp kan man si. Butikken dere skal åpne høres veldig spennende ut, så mange bra leveandører dere har valgt ut! Du lurte på hvor jeg jobber, jeg jobber litt på Black Design Shop på Lørenskog. Vi har en helt annen interiørstil enn en shabby chic eller fransk landstil, men vi har varer fra noen kjente leverandører som passer godt inn. Lykke til med butikken og fortsatt god helg! Klem fra Jorunn

Jennys fire vegger sa...

Lekkert, lekkert, lekkert og koslig. :o)
Klem Jenny