fredag 10. september 2010

Butikklokalet :)

I dag har vi vært på befaring i butikklokalet:) Morro å se det i virkeligheten! Så nå svirrer tankene rundt om hvordan ting skal bli. Neste uke setter vi i gang, med en gang gutta som rydder ut er ferdige. Jeg tok noen bilder, men vil vente litt med å vise de til dere. Mer morro med før/etter bilder :)
Butikken som lå der før gjorde det ikke så bra... I haugene med klær som lå igjen fant vi en selvtrykket t-skjorte med teksten "GOD JUJ". Hihihi vi holdt på å le oss i hjel, kanskje ikke så rart at ting gikk som det gikk... Fordelen for oss er at vi kan beholde så og si det vi vil. Så kassadisk (som vi skal kle om), kleshengere, hyller, kassaruller og masse annet snæcks beholder vi :)

Bildene er etter min lille shoppingrunde jeg tok etter møtet. Dro en tur på Bohus og handlet inn det lille bildet og lysskålen i sink. Synes det passet bra på hyllen :)
*

3 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Skal dere åpne butikk??? Fortell fortell!!! NÅ ble jeg så spendt og nyskjerrig. Jeg elsker å lese om folk som følger sine drømmer ut i virkeligheten!!

Liv ;O)

Prinsesse Elin sa...

Hei hopp og god morgen til deg.
Ville bare innom å ønske deg en super god dag.
Klem fra Elin:)

p.s. jeg følger med videre på butikkplaner. Gleder meg på dine vegne.

Jennys fire vegger sa...

Spennende! =) Gleder meg til bilder! =)
Lykke til videre.

Fortsatt god helg!
Klem Jenny