onsdag 22. september 2010

Jeg fant en gammel skatt !

Foreldrene mine har kjøpt seg leilighet og skal flytte fra barndomshjemmet mitt... Litt trist å måtte feire siste julaften der i år, men skjønner at de vil komme seg til et annet sted før de blir for gamle også. Så, i det siste har det blitt flere turer inn til Oslo for å rydde i mine gamle ting som lå på loftet. Masse leker og skolebøker :)
Det beste av alt, alle minnene strømmet på var da jeg åpnet boksen med papirdukkene. Bare se på denne gjengen:) Alle de jeg viser her har moren min lekt med da hun var liten også, er det ikke herlig? En hel eske full med klær til de fant jeg også:) Bare se på den fantastiske, litt merkelige gjengen her:)


*

5 kommentarer:

Sommerhuset i bakken sa...

Så morsomt med de gamle
papirdukkene ;-) Forstår godt at minnene strømmer på.

Jennys fire vegger sa...

Ååååh, minner ja... Så koslige! :o)

Ha en fin kveld!
Klem Jenny

Tove's to og firbeinte sa...

Sååå skjønt!Tipper det var ekstra spennende å åpne den eksen,for så å minnes !!! :)))
Helrig rett og slett!!!
Toveklem

Kreoline sa...

Sukk, så skjønne, husker godt jeg hadde papirdukker når jeg var liten, men de er borte vekk for mange år siden. Ikke gi dere så lett, det er ikke kjekt å ha fremmede luskende rundt. Rart at ikke eieren tenker på dette, men det er nå engang blitt slik at vi tenker mest på oss selv, trist det. Her må vi også klippe vekk naboen sitt som kommer over til oss, vi har pøst på med Rondup i hennes hage i håp om å bli kvitt noe. Eføyen ser ut til å ha avgått, heldigvis for det. Ha en fin helg, kos deg, ser spennende ut med butikken. Klem fra Mona.

Anonym sa...

Så herlige papirdukker Kaja :)
Husker jeg hadde noen jeg også, men kan ikke sammenlignes med disse flotte her!
klem Laila