søndag 5. september 2010

Gledelig høst

Bare en liten stemningsraport fra dagens tur. En ting er i hvert fall sikkert, og det er at skogen her er noe annet enn Oslo... I dag har vi gått en lang tur rundt et koselig vann, så og si uten å møte på et eneste menneske. Miko fikk løpt fritt og vi tobente tuslet hånd i hånd bak :)
Med ønske om en fantastisk søndag videre :)

*

Velkommen til min nye følger! Siden jeg ikke får opp mer enn 24 følgere på infosiden min (kanskje noen kan hjelpe meg?), så vet jeg ikke hvem du er... Gi gjerne lyd fra deg:)
 
*

3 kommentarer:

månestråle sa...

Hei!
Kan det være meg som er den nye følgeren din?:)
Jeg la meg til i går el. var det dagen før...
Jeg syns du har en alsidig og herlig blogg som jeg har lyst å følge:)
Jeg er ganske så ny her i bloggeverden (august 2010)- men jeg har fulgt med fra "sidelinjen" på maange blogger i over ett år og fant ut at det kunne vært hyggelig å få laget en selv også:)

Så nydelige bilder fra skogen i dag :) Høsten er i grunn en vakker tid når sola skinner...
det var vel Liertoppen du skulle jobbe på ? Stikker innom en gang om jeg kjører forbi (er stadig på Ikea i Oslo og da er det ikke langt igjentil Liertoppen)

Ha en fortsatt fin søndag
Anita

Monica sa...

åh, så koselig! Jeg elsker høsten, det er den fineste tiden på året, helt klart! flotte farger og frisk luft, og som du sier - et skritt nærmere jul! Dette er en fin tid, til tross for at mørketida her i nord nærmer seg med stormskritt...

Gratulerer med award, vel fortjent=)

Jennys fire vegger sa...

For noen herlige høstbilder! Jeg kan liksom se for meg hunden løpende først opp den stien der, og dere to hånd i hånd etter. O´lykke! =)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny