tirsdag 14. september 2010

Burde jeg gjort noe mer?

Dette er en av de siste dagene (regner jeg med) før jeg begynner å jobbe igjen. Skal bli så utrolig morro å komme i gang, gleder meg kjempe masse! I mellomtiden bruker jeg dagene på å trene, pusse stoler, går tur med Miko, blogge osv.
Jeg gjør egentlig ikke noe av det jeg burde, som å vaske klær, støvesuge osv. Jaja, jeg satser på at jeg blir mer effektiv når jeg kommer i gang med jobben. Da må jeg jo utnytte fritiden bedre... :) Jeg håper i hver fall at jeg blir flinkere.
En ting jeg gjør mye av om dagen er å planlegge... Eller drømme... Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, masse ideer på ting jeg vil lage. Det som er typisk meg, er at jeg har masse ideer, men setter meg sjeldent ned og gjør noe med de... Er ikke det typisk? Har lyst til å gjøre det, har tid også, men neeeeei da... Tror det å drømme er litt av hele morroa:) Den største drømmen av alt er å bygge ut stuen, noe jeg satser på at vi gjør til våren. Må bare bygge garasjen først...
Ny følger har jeg fått siden sist også. Velkommen til Solstraale_ping :)

*

8 kommentarer:

Martilie sa...

Herlig -dette er akkurat som meg -masse tanker og ideer :)

Jobber med å sette noen ut i livet, men ting tar tid..

Ha en flott dag! Nyt høsten og kos deg..

Klem fra Tove

Jennys fire vegger sa...

Du gjør akkurat det du burde gjøre; Nyte de siste dagene før du begynner å jobbe igjen. Kos deg!

Kjempefine bilder, har scrollet opp og ned mange ganger. =)

Ha en fin tirsdag videre.
Klem Jenny

Landlige Hjem sa...

Hihi, ja du, sånn er det nok for mange av oss drømmere ;)
Men det er jo flott å ha den egenskapen også *smiler* ;)
Ja der sa du noe;)skal tenke på det til ett innlegg senere ;) Takk for tipset!;)) Det er ikke så mye som redigeres, det bruker å være rammen rundt og så bruker jeg en skygge rundt for å få mere liv i bildet ;) Så nydelig blogg du har, titter snart forbi igjen, nå venter middags laging her i heimen;)
En flott ettermiddag ønskes deg,
klem Anki

Hespe sa...

Hei på deg!
Takk for at du tittet innom bloggen min :o) Kjempekoselig blogg du har, så nå skal jeg bla meg litt tilbake og nyte de flotte innleggene dine!

Ha en fin kveld!

Klem fra Hildegunn

Karna sa...

Klart du bare skal kose deg med de siste fridagene, klesvasken løper ikke noe sted...og jeg bruker å være mye mer effektiv når jeg har mye å gjøre, så den skal du nok alltids få unna...kos deg du!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hyggelig blogg du har! :)

Som ei annen sier; nyt de siste dagene før jobbing!

Håper du får en fin onsdag!


Vibeke :)

Guttemamma sa...

Nydelige bilder, det lilla mot treverket og det grønne var bare mmmm!!
Lykke til med jobben!
klem♥

Drømmeskyen sa...

Jeg er en drømmer jeg også. Har så mye som jeg gjerne skulle ha gjort, men som krever litt tiltak. Vi driver også og bygger garasje nå, og må bare innse at den er førsteprioritet:)
Flotte bilder forresten:)

Hilsen Hilde