fredag 17. september 2010

Travel hverdag igjen :)

Vil starte med å takke for alle lykkeønskningene før dresurkurset. Det viste seg at Miko satt mer i løpet av den timen enn han gjorde på hele kurset i fjor... :) Så vi går i riktig retning!
I to dager har jeg stått på hodet og malt i butikken. Lokalet var delvis knalloransje så noen lag med egghvit maling har vært nødvendig:) Det er virkelig et helt annet lokale nå. Disken har vi startet litt på og stakittgjerde er kjøpt inn på Bauhaus. Lurer dere kanskje hva jeg skal med det? Det vil tiden vise:) Vi har bestilt noen smykker også i dag, Joy design var innom, gleder oss masse til varene kommer!
I helgen skal jeg bare slappe av tror jeg. Og planlegge butikken selvfølgelig:) Klarer ikke å la tankene ligge selv om det er helg. Gleder meg allerede til mandag, noe jeg ikke kan huske sist gang jeg gjorde...
Bildene viser kjøkkenprosjektet jeg hadde her om dagen. Vitrineskapene viste litt for mye av innholdet, så festet blondestoff for å hindre litt innsyn. Grenser på hvor fint plastkopper ol er... :) (Og ja, jeg skal rette på skapdørene til samme høyde...)
 Velkommen til Beate som ny følger! Til deg og dere andre ønskes en super helg! Jeg titter innom jevnlig, men sansynligvis ikke like ofte som før :)

4 kommentarer:

As sa...

hei=)
Så fint at dressurkurset gikk bedre nå enn sist!=)

Flott med de blondene på vitrinskapet! Skal ha den ideen i bakhodet, nå når jeg snart skal ta i bruk kjøkkenet som har et slikt skap.=)

Ønsker deg ei riktig god helg og velkommen innom bloggen min for deltakelse i give away=)

lisje astrid's husblogg sa...

UTRULEG lekkert i skapdørene!
Herleg inspirasjon:)

Veldig kjekt å lese om di glede over arbeidet:)
Glad på dine vegne:)

TUSEN TAKK for gode ord som betyr så mykje for meg♥

God fredagskveld:)

Klem frå Astrid♥

nr14 sa...

Kreativt gjort og pent å se på:)

...og nå trener du videre med det dere lærte på kurset?

Monica sa...

Kjempelekkert skap:)