onsdag 1. september 2010

Giveaway og nye følgere

I dag er det trekning på giveawayen og akkurat nå er det kun 72 lodd i skålen. Det vil si ganske store vinnesjanser:) Så meld deg på her! Trekningen skjer i kveld og vinneren blir annonsert her i morgen ettermiddag.
Madelén med bloggen Bettum Villa og Anita har lagt seg til som følgere. Et stort velkommen til dere begge:) Anbefaler alle som ikke har vært innom bloggen til Madelén om å ta turen innom med en gang. Hun har mange prosjekter på gang:)

*

3 kommentarer:

Monica sa...

Heia!
Nå skulle jeg akkurat til å fortelle deg hvordan du skulle fjerne streken og få store bilder, men det ser jeg at du allerede har fått til;))

Ang headeren min så syns jeg selv også at den ble veldig frageløs og kjedelig...likte jo besre den forrige, men syns den ble litt for sommerlig nå...må nok jobbe litt mer med den der=)
Krysser fingrene for meg selv i giveaway'en, hihii;))

Jennys fire vegger sa...

Krysser det som kan krysses til i kveld! :-D
Klem Jenny

Monica sa...

for å få bort strekene tror jeg du må velge en annen mal, men ettersom jeg fant ut igår er ikke den malen jeg har tilgjengelig lenger?! tror den heter Minima eller noe sånt...Syns ikke det gjør noe med de strekene jeg, så lenge du har bare 2 kolonner, syns det setter en fin "ramme" på innleggene dine:)

Takk for fargetips, skal se hva jeg klarer å trylle frem i kveld;))