lørdag 4. september 2010

En finfin dag med gaver og award :)

Aller først: tusen takk for alle gode ord i innlegget under! Det er kjempe stas med ny jobb. Jeg har jo erfaring som visual merchandiser i flere år, men det å få bruke sin egen kreativitet blir nok bedre:) Jeg er jo også utdannet innenfor faget, så det å endelig få utfolde meg blir helt fantastisk!

*

I dag jobbet jeg for første gang på lenge på en lørdag. Det kriblet i magen i hele dag med tanke på den nye butikken vi skal åpne. Jeg pakket ned alt jeg vil ha med meg videre i esker, så hele butikken så bomba ut... Jeg drømmer om tapeter og turer i skogen for å lage kvistekranser til butikken om dagen... :)

*
Og etter en hyggelig dag på jobben så kommer jeg hjem til to pakker i posten! Wow, jeg som aldri får noe annet enn regninger... (selv om de fleste kommer som efaktura om dagen hihi)
Den ene gaven var fra giveawayen jeg var så heldig å vinne hos Innenfor Jennys fire vegger. Et kjempesøtt hjerte som glir rett inn i hjertesamlingen min:) I den andre pakken var det noen bedekort som kom siden jeg fikk feil sist gang, sånt kan jo skje, for en service! Takk Stine:)
Siden sist så har jeg vært så heldig å få en award! Tusen takk Jenny! Sånt setter jeg så utrolig stor pris på!


*

Jeg har også fått hele to nye følgere siden sist:) Mette med bloggen Miss Mette og Cecilie med bloggen Litt shabby, litt slitt og bare mitt. Velkommen!!!

*

3 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Grattis med ny jobb og gaver!

Klem Madelén

Inspiration i vitt sa...

hej Karma, tack för titten hos mig. Så otroligt roligt för dig att öppna butik i ett affärshus. Jag önskar dig stoooort lycka till. Kram på dig/Ingela.

Jennys fire vegger sa...

"Fordi du fortjener det!" ;-)
Klem Jenny