lørdag 28. august 2010

Dra på hyttetur med grevling i bur...?

(Bildet er lånt fra nettet)
Ville bare komme med en liten oppdatering på grevlingproblemet vårt. Fella ble lagd av et gammelt hundebur, den fikk fallem og greier:) Så ble den satt ut om natten. Vi våknet uthvilte om morgnen og skjønte vi ikke hadde fått fangst. Men bråket slapp vi i hvert fall!
*
Jeg rømte landet i går for å dra på jentetur til Sverige. Og det gjorde meg ingenting å slippe å våkne midt på natta for å bære et bur med en supersinna grevling i. Hihi synes jeg ser det, bærer med lillefingern og laaaang overkropp for å holde meg lengst mulig unna...
*
Så, oppdateringen er vel at ingenting har skjedd enda... Vistnok så pleier grevlinger å ha flere innganger til hiet sitt, så kan hende at maten vi la ut ikke fristet nok (for vi blokkerte inngangern med buret). Hvis noen tilfeldigvis skulle vite noe om hvordan mat grevlinger spiser (trodde det var alt) så si i fra, hjelp mottas med stor takk:)
*
Nå skal jeg la alle grevlingprblemer ligge for en liten stund. Vi skal til "stan" og titte litt før vi skal spille en runde texas scramble, passer best det for oss gamle golfere:) Mulig jeg skal på interiørmessa på søndag, men tror jeg ser ann formen først... :)
*

4 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei og takk for hilsen. Godt å få bukt med grevlingproblemet. Selv bor jeg midt i byen, og her er det heldigvis ikke mange grevlinger, hihi. Ha en fin helg og kos deg i Sverige, klem.

Som mine dager er sa...

Høres ikke noe særlig ut å ha et grevlingproblem. Håper dere løser det raskt og uten at noen blir skadet.

Så fin den lille grenen ble i innlegget under. Kjempepraktis også SÅ dekorativ. Kjempegøy.

Marit

Prinsesse Elin sa...

Her vi bort ser vi veldig sjelden grevlinger. Heldigvis!

Takk for besøket inne hos meg. Jeg setter så pris på besøk fra deg.

Ha en nydelig og vakker søndag. Klem fra Elin:)

Julie´s drømmehjørne sa...

Så greit å bli kvitt gneldrete grevlinger:)
Ha en fin søndag:)
Klem Julie