torsdag 5. august 2010

En vask og jeg er hekta

Jeg er i drømmeland hver gang jeg tar ut tøy av tørketrommelen. Ikke bare fordi da er enda en klesvask unnagjort, ikke min yndligssyssel nemlig... , men fordi det lukter så godt! Og det lukter godt i flere dager etterpå!
Det startet med at jeg brukte tøymykner med lavendelduft fra Durance. Det er himmelsk å legge seg i en seng med nyvasket sengetøy! Etter det så prøvde jeg ut husvasken, og ble hekta der og gitt. Så nå vasker jeg alle gulvene i huset med såpen fra Durance. Myyyyye bedre enn grønnsåpe (selv om det også lukter godt da)
(Produktbilder er lånt fra nettet)
Jeg har fallt helt for duften av lavendel. De står og blomstrer på trappen, så jeg passer på å komme tilfeldig borti de hver gang jeg går forbi:) På kjøkkenet har jeg satt en liten skål med tørket lavendel som jeg kjøpte i løsvekt (sikkert parfymert og jukset litt med, men hvem bryr seg). Lekkert er det i hvert fall:)

5 kommentarer:

Eva sa...

Hei.
Skjøna ka du meina;) He sykla gjennom lavendelåkrane i Provence og ønska turen ikkje skulle ta slutt.

Klem frå Eva

Inspiration i vitt sa...

hej, jag älskar också alla Durance produkter men har inte provat såpan, det måste jag göra. vad härligt det är när hela huset doftar rent och gott. Kul att du gillar vår första bok, nu i dagarna kommer vår andra bok Lev Vackert ut och vi är såå stolta och glada för det. Kram/Ingela.

Anonym sa...

Heisan!
Har aldri prøvd Durance men blir jo fristet nå da ;) Kanskje husvasken går lettere med så flotte vaskemidler :)
Takk for tilbakemelding på garasjen vår! Den er 42kvm pluss rommet som blir oppe da. Skal bli så godt å få den ferdig , har verktøy og diverse gjemt overalt i huset :)
klem Laila

tove sa...

Hei hei
tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Så kjekt å bli kjent med nye bloggere.
Kanskje det er Durance som skal til for at vasking blir gøy. Jeg har alltid en unnskyldning for å slippe. Men det må jo gjøres.
Ha en fin dag
Klem Tove

:) sa...

Det ser faktisk ut som det lukter godt og :D Lavendel er helt klart ei av mine favoritt lukter og :)
Ha ei superfin helg!!