mandag 2. august 2010

Ikkeplanlagt fridag:)

Da var jeg hjemme igjen, litt tidligere enn planlagt... Det er vel nå det passer å fortelle dere om min søte, men gale, hund Miko. Han er en labrador på ca 19 mnd. Vi fikk han da han var valp, har hatt han på dresurkurs, han er kastrert, men, han er gal! Så kort fortalt... Det har gått så langt at vi nå skal ta han med på en adferdskonsultasjon og se om vi kan få litt hjelp... Det er faktisk ikke noe morro å ha hund når det blir sånn. Han er så urolig og masete at vi ikke orket å sove over på hytta en natt engang. Vi bare dro hjem.
Men, vi rakk jo å ha det litt hyggelig der også da. Vi fisket (og jeg fikk fisk!) Jeg fant også masse kantarell, så til lunch så koste vi oss skikkelig med fersk fangst på grillen:)
På veien til hytta så fant jeg masse roseknopper som nå ligger til tørk. Vet ikke helt hva jeg skal bruke de til enda, men jeg kommer nok på noe. Kanskje dere har noen ideer?
Blåbær er det også masse av i skogen. Koselig å plukke det i et gammelt melkespann. Nesten så fint at man ikke vil spise bærene... :)


Så, jeg fikk nå en ekstra fridag her hjemme. Den skal brukes godt! Håper sola ikke forsvinner før jeg får kommet meg ut...

3 kommentarer:

Love Peace Pionies sa...

mm. blåbær er fantastisk godt. og så koselig å plukke!
har en drøm om å få laget meg et stort teppe jeg også... kanskje jeg får begynne til høsten..
ha en fin kveld
klem K

Prinsesse Elin sa...

Kjenner til det problemet. Hadde selv en hund som hadde ADHD x 10. Null kontroll.

Høres deilig ut med knekkebrød. Har smakt noen slik til en kollega og tror jeg må prøve meg på noe slikt.

Ha en fin fin kveld. Masse klemmer:)

trine sa...

Miko, Miko, Miko. Han er gal, han. Håper dere får hjelp til å skjønne hvorfor han er sånn. :) Det er ikke noe gøy når det er sånn, det skal jo være bare fryd og gammen å ha hund.

Deilig å lese gjennom bloggen din etter ferien. Fiiiiiin. :) Blogging er avhengighetsskapende. :)