fredag 20. august 2010

Syplaner

Noen ganger setter jeg meg ned og lurer på hva jeg skal skrive om... Noen ganger merker jeg at kreativiteten visner og alt bare er "ork". Men dette gjelder ikke i dag:) I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte på stoff og stil i går. De har jo fått så mye fint! Ny katalog har også kommet, men jeg synes det er mer spennende å tusle i butikken.
Litt halvdårlige bilder og som dere ser så har jeg ikke rukket å stryke de enda... Jeg vasker alltid stoffene først sånn at jeg slipper å være redd for krymping senere. Tror de to øverste skal få være med i et lappeteppe som jeg planlegger. Det siste blir vel til et barneforkle:)
Jeg selger mye av det jeg syr, og hvis du ser noe på stoff og stil og gjerne skulle hatt et barneforkle i det stoffet, bare si fra! Jeg bor såpass nærme at jeg ikke tar skade av en liten kjøretur innimellom:)

Jeg har fått en ny følger siden sist også: "Kalas mystiske hjørne". Så hyggelig:) Ta en titt på bloggen hennes her

*

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heldige deg som har S& S så nærme Kaja!
Gleder meg til å se hva du syr:-)
Tusen takk for koselig hilsen fra deg - setter veldig pris på det:-)
Ha en fin, fin helg,
klem Hege.

Monica sa...

du er heldig som bor så nærmed stoff og stil, mange nydleige stoffer men det siste stogffet med rosene på var bare helt fantastisk lekkert. ønsker deg en riktig fin helg. klem Monica

Maria sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar :) jeg elsker ib Laursen selv. utrolig fine forklær du syr, jeg ser ikke bort ifra at jeg bestiller noen av deg en dag...selv om man har butikk må jeg innrømme at det er noe eget over det som er hjemmelaget :)

Klem fra Maria

Villa Klaraberg sa...

Hei Karma og takk for hyggelig hilsen! Så fine de var de stoffene du kjøpte, det blir spennende å se det du kommer til å lage. Det metallskiltet du viste i et innlegg lengre ned var veldig søtt! Ønsker deg en flott helg! Klem fra Jorunn

Jennys fire vegger sa...

Åå, gleder meg til å se det lappeteppet! Det var artige stoffer altså. =)

God helg!
Klem Jenny