mandag 9. august 2010

Oppbrukt trend...?

Jeg har sett at det er flere bloggere som har kjøpt de superfine putene fra H&M home. Så, etter mange fine bilder og følgende misunnelse, tenkte jeg at jeg skulle gjøre det samme.
(Bildet er lånt fra H&M home)
Jeg gikk inn på siden og var veldig klar for å trykke på bestill. Jeg hadde tenkt meg puten i to ulike str pluss kanskje en løper til å ha på bordet. Men, der var hverken den avlange puten eller løperen... Det viser seg at de var utsolgt og kommer ikke inn igjen. Lurer på om dette var et hint til meg om at jeg ikke burde gjøre som alle andre? Kanskje jeg skal bruke den ledige tiden jeg har nå til å sy egne? Det er jo så utrolig mange muligheter og veldig enkelt egentlig...

7 kommentarer:

Datt sa...

Hehe, er det ikke typisk! Gjelder bare å finne det rette stoffet så får du nok til liksåfin selv! :)

Eva sa...

Blir sikkert enda finere og med meir sjel.
go go go...

Eva ;)

Anonym sa...

Du er jo så kreativ at dette fikser du fint! Da får du dine egne personlige puter ;)
Kanskje du har begynt allerede??
Spennende å se hva du finner på!
klem Laila

Inspiration i vitt sa...

typiskt att när man äntligen kommer på att man vill ha något så är det slut. Visst kan du klara av att göra egna, då blir de ju unika oxå. Kram på dig/Ingela.

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei hei ! :)

De putene har jeg hatt lyst på også, så synd at de var utsolgt alt. Vi får være litt raskere neste gang da, hihi... Men sy egne er ikke så dumt det heller. ;)
Jeg har ingen symaskin, men om jeg hadde det ville jeg nok ha sydd mye selv, i det minste prøvd. Jeg ser jo at du er veldig flink til å sy, så da er det bare å sette i gang ! ♥

Ønsker deg en nydelig kveld ! ♥

Klem Anette :)

Fru Fjeldhammer sa...

Ja har en ting blitt vist i blogglandia så må man handle fort før det er utsolgt! *S*

klem

Monica sa...

Utsolgt?? Jeg fikk mine i posten idag!! Men det er nok som du sier...det er/blir (om ikke lenge) en oppbrukt trend...Jeg har vært så begeistret fir disse produktene at jeg har ikke tenkt den tanken. Jeg kjøpte de putene de hadde i "forrige" runde, da fikk de inn igjen etter å ha vært utsolgt i flere mnd'er..