tirsdag 10. august 2010

Mindre shopping om dagen...

I det siste så har jeg faktisk ikke handlet så mye (i følge meg da). Det har nok noe med at jeg ikke lenger jobber på nordens/skandinavias (husker ikke ) største kjøpesenter. Jeg har ikke butikker som Mols, Indiska og Søstrene Grene rett rundt hjørnet, og bra er jo enkli det. Da blir hvert kjøp litt mer gjennomtenkt og litt mer verdsatt her i huset :)
Så, i dag har jeg kjøpt en duk (wow). Synes den var så søt med blondekanten og etter at jeg har brukt spisebordet som sybord i det siste, så er det greit å kunne skjule visse merker...

Og ja det blir en del nærbilder fremover. Det er så mye jeg gjerne skulle forandret på her i huset at når jeg er fornøyd så skal jeg vise dere :)
I mellomtiden så står den kjære buddaen min (fra Indiska) i vinduskarmen og vokter over oss på kjøkkenet. Akkurat passe robust og fin :)


4 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Så kul den buddhaen er..
Under 4 mnd til julaften nå altså!

Helt ærlig så hater jeg og lage mat, men har en mann som ikke kan lage mat og banner hver gang han prøver... så jeg må jo bare! *S* Så når ungene er borte da blir det brødskiver altså... eller en fiskerett.. så slitter jeg hylekor! *S*

Det er vanskelig å jobbe på senter for det er så mye fint og kjøpe... har vel svart belte i shopping jeg tror jeg!

ha en fin kveld..
klem

Monica sa...

Hei, og takk for hyggelige hilsner inne hos meg! Et nytt bloggbekjentskap for min del, og bloggen din er helt nydelig!
Nå skal jeg lese meg litt lenger nedover;)

Prinsesse Elin sa...

Takk for de hyggelige hilsenene som du legger inn hos meg. Jeg blir super glad! Bloggen din er utrolig flott og veldig inspirerende, så jeg er stadig innom.

Ha en fantastisk flott onsdag.
Klem fra Elin:)

Jennys fire vegger sa...

Flott buddha! Og skjønner at det har vært "vanskelig" med jobb på et senter som har butikkene du nevnte... Men som du sier, det er bedre når en kan sette mer pris på ting!

Mvh Jenny