tirsdag 17. august 2010

Norges vakreste hjem

Jeg prøver å bruke mest mulig av mine egne bilder her på bloggen, men denne gangen gjør jeg et lite unntak:) Nå har man nemlig muligheten til å stemme på norges vakreste hjem. Dette kan du gjøre på hjemmesiden til boligpluss. Nedenfor viser jeg noen av de bildene jeg likte best, virkelig noen drømmehjem!

Ellers har det vært en veldig spennende dag. Nye ting på gang som jeg kan fortelle om når jeg vet noe mer... :) Jeg har også fått meg ny pc i dag! PC! Jeg som har blitt så glad i den lille hvite macen min, men som desverre har alt for lite lagringskapasitet og begynner å få dårlig batteri... Den har jo tross alt 6årsdag om noen dager... Trist men sant. Heldigvis her jeg noen gode bekjentskaper, så jeg har fått både photoshop, illustrator og indesign på den nye maskinen:)

På vei hjem fra Oslo i dag, var jeg også innom Wallas verden og opptil flere ting ble med meg hjem. Jeg lover å vise dere det i morgen:)

Med ønske om en fantastisk tirsdag videre!

4 kommentarer:

Fru sommerfugl sa...

Nydelige bilder, masse inspirasjon for en som snart skal i gang med husbygging. Takk fr okoselig kommentar inne hos meg.
Klem (ps. Nydelig grønnfarge på bloggen din)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..nydelige hjem det der...
kos deg
eddaKlemmer

Eva sa...

Hmm..
Kor hemmelighetsfull du var i dag da..
Her gjeld det å følge med forstår eg;)

Ha en fin kveld vidare

Helsing Eva

Anonym sa...

Har vært inne på boligpluss, men ikke skjønner jeg hvordan man skal klare å velge! Like vakre alle sammen jo!
Gratulerer med ny pc ;)
klem Laila