torsdag 26. august 2010

Endelig et gjennomført prosjekt

Endelig har jeg klart å gjennomføre ett prosjekt... Kan du tenke deg hva det er? Det er mange planer og drømmer som surrer rundt i hodet mitt om dagen, og endelig fikk jeg samboeren min til å hjelpe meg.

Trepinnen har kommet opp i kjøkkenkroken! Jeg lette en stund etter avstandstykker for å få den litt ut fra veggen. Jeg ville også slippe å borre gjennom hele pinnen slik at skruen syntest. Etter å ha testet ut flere løsninger så var det den jeg trodde minst på som ble best.

Det ser litt tomt ut nå, men her har jeg blant annet tenkt å henge sleivene mine fra Nigella Lawson. Det eneste som mangler er å finne noen fine kroker å henge de i... Jeg har sett et rustent gjerde nederst i hagen til naboen (hehe) så jeg har store planer å lage meg noen rustne fine kroker av det:) Selvlagd er vellagd:)

Etter noen ønsker fra dere, så viser jeg et litt mer oversiktlig bilde... Ikke så mye å skryte av, men dere ser mer enn en kakeboks eller en krukke:)
Foresten så var det flere av dere som lurte på hvor jeg hadde kjøpt de små krukkene med blått mønster på som står i kaffekroken... De er fra Indiska og jeg tro jeg kjøpte de i våres en gang.
*
Jeg lover å komme tilbake med flere oversiktsbilder! Jeg lover! Dette er i hvert fall en liten start:)
*

6 kommentarer:

Sommerhuset sa...

Det var jo kjempesmart - og superfint! Blir spennede å se hvordan det blir når du får opp kroker og sleiver ;-)

Ha en finfin kveld!

Hilsen fra
HG

tove sa...

Hei hei
Så smart det var. Dekorativt i tillegg...
Ha en fin kveld
Klem Tove

Jennys fire vegger sa...

Jeg har bare ett ord i dag: Applaus! :-D :-D
Klem Jenny

Anonym sa...

Dette har jeg aldri sett før!
Veldig dekorativt og kreativt gjort av deg!
Lurer litt på om grevlingproblemet deres har løst seg jeg da :D
Vekta jeg egentlig ville ha er mer firkantet, og har den samme fine grønnfargen. Men jeg er kjempeglad for den jeg fikk tak i også ;)
klem Laila

Martemora sa...

Så utrolig stilig det ble!! Jeg liker den litt røffe looken som naturen bringer med seg :) Synes det er stilig med de som har slike pinner til gardinstenger også.. hmm.. kanskje jeg må ut på pinnejakt?? Eller.. ikke nå i hvertfall for her bøtter det ned!!!
God lørdag.. Klem Martemora

Home By Virginia sa...

Heisann ☺

Så stilig det ble... ♥ Virkelig noe som ikke alle andre har... :)

*God Helg*

Klemmer fra MV ♥