søndag 22. august 2010

Jeg ♥ hjerter

I går var jeg på jobb igjen. Det var en stund siden sist og det hadde kommet masse nytt og fint. En av tingene jeg fallt for var dette lille hjertet. Med gammel skrift, hyssing og sinkhjerte passet det perfekt her hos meg:)
De gangene jeg får ånden over meg syr jeg også egne hjerter. Dette henger under en hylle i stua. Litt vinterstemning med snøkrystaller, men det får henge året rundt alikevel. Så lenge det ikke er snømenn eller nisser så gjør det ingenting...hihi...
Dette hjertet henger ved siden av vinduet. Og da jeg var ferdig med det gikk jeg tom for vatt. Så nå som høsten snart nærmer seg får jeg vel lysten igjen til å dra å kjøpe mer. Snart blir det vel sying av litt julepynt også. Litt tidlig kanskje, med det er i hvert fall greit å gå til innkjøp av stoff og pynt, det er alltid tomt i butikkene når man trenger det.

Alt jeg lager nå gjør jeg med tanke på hvordan jeg ønsker at huset skal se ut. Derfor er det ikke alt som passer inn med en gang, men jeg har en plan med alt jeg gjør. I fjor jul fikk jeg ny symaskin av samboeren min og i høst skal den virkelig få kjørt seg:)

Utrolig hyggelig med stadig nye følgere. Denne gangen er det Hilde med bloggen Englemor. Ta en titt på den fine bloggen hennes:) Eirin med bloggen Honeybump har også blitt følger. Jeg klarer ikke finne linken til bloggen hennes, setter pris på tips:)

Det er fortsat en stund til trekning på giveawayen, så meld dere på:)


*

11 kommentarer:

tove sa...

Hei hei
Så fine hjerter. jeg er og svak for hjerter. Har strikket noen. Syns hjerter er så koselig...
Ha en fin kveld
Klem Tove

Honeybumps sa...

Jeg har dessverre ingen blogg. Honeybumps er bare brukernavnet mitt på kontoen:)

Det er ikke så mye å skrive om fra en liten studentleilighet:) Så derfor koser jeg meg inne på andres blogger og snapper opp de tipsene jeg kan videreføre til min lille leilighet.

Hilsen fra Eirin

Anonym sa...

Hjerter er altid koselig, og kan plasseres over alt.
Veldig fine!
Morsomt at du har begynt å tenke litt på jul du også ;)
klem Laila

Kreoline sa...

Takk for koselig kommentar hos meg, nydelige hjerter. Det nærmer seg jul, smart å begynne i tide. HA en fin uke, klem.

Sommerhuset sa...

Oj, for noen søte hjerter! Så flink du er som syr selv, også. Imponerende ;-)

Ha en fin kveld!

Hilsen fra
HG

As sa...

hei=)
Så flotte hjerter du har kjøpt med deg! Likte begge veldig godt=) enig med deg, det hjertet med snøkrystaller kan henge fremme også utenom juletider=)

Ønsker deg ei flott ny uke=)

Monica sa...

Så fine hjerter! Jeg elsker hjerter selv, og klarer sjelden å la være å kjøpe de jeg kommer over;) Det ser du kanskje i rammen min, hihi;)
Bare å "stjele" ideen, jeg har stjelt den selv;)
Flink du er som syr selv, tror jammen jeg skal ønske meg symaskin av husbonden til jul;)

Klem!

Karna sa...

Har så smått begynt å tenke litt på hva jeg skal lage av julepynt jeg også...har noen flere julesokker som må lages, er kommet flere inn i familien som enda ikke har fått sin egen...med brodert navn på, og det må lages aller først...

Kjempe fine hjerter!

Jennys fire vegger sa...

Flotte hjerter, og du er flink til å sy altså! =)
Klem Jenny

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥
Utruleg lekre ♥!
FLINKE DEG:)

Tusen takk for så gode ord♥
God mandag:)

Klem frå Astrid♥

Stine sa...

Hihi, med en innkjøpspris på nesten 100 euro tror jeg ikke mange ville vært interessert i sifonene når de kom til salgs på bloggen min :P Har en fransk rosa sifon selv, men den er iiiikke til salgs :D Ikke ennå i alle fall ;)

Men det var mye fint å se på på det markedet i alle fall :D

Artig med symaskin, det kunne jeg trengt og :D