fredag 13. august 2010

Hobbytid

En av mine største hobbyer har lenge vært å lage smykker. Det går litt i perioder, men i det siste når været er som det er så har lysten kommet litt tilbake.
Jeg fant frem kurven med perler... Herregud så mye jeg har! Er jo helt vanvittig egentlig. Har jeg samlet så mye? Jeg fant fort ut at jeg måtte sette i gang å lage noe.
Jeg har lagd noe som jeg har lagt ut på eplabutikken min, ta gjerne en titt her. Det vil komme mer etterhvert, men det tar jo litt tid. Jeg er ikke helt inne i det enda, men jeg håper teknikken snart er tilbake, da går det litt fortere og det blir helt klart gøyere :).
Det er utrolig morsomt å være litt kreativ innimellom. Jeg får muligheten til å lage noe ingen andre har. Det å kunne dele det med andre på Epla.no er jo litt spennende, kanskje noen liker det jeg lager?

6 kommentarer:

Eva sa...

Heia.
Var inne og kika på smykka dine.
Dei var kjempefine. Flotte gaver også. Noke av julehandelen blir nok på epla hos deg..

Har så masse hekla mellomverk og blonder som kanskje noken ville ha funne interessant. Kanskje epla kunne brukast av meg og?

Helsing Eva

tove sa...

Hei hei
Takk for koselig kommentar hos meg. Skal ta meg en tur inn på epla og se på smykkene dine.
Du har forresten fått en følger til. Håper det er greit.
Ha en fin dag
Klem Tove

Jennys fire vegger sa...

Hei!
Produktene dine er kjempeflotte! Likte veldig godt det ene armbåndet!

Folk er så flinke med henda her inne! Jeg har prøvd å begynne å strikke litt igjen jeg da, den enkleste lille kjøkkenklut må jeg virkelig legge sjela mi i! Hehe... Men morro lell!

Fortsatt fin kveld!
Klem Jenny

Martemora sa...

Moro - jeg har nemlig perledilla :) Har vært ivrig på å lage smykker, men det har vært stille en stund nå.... Har VELDIG mange pakker med perler i ulike former og farger liggende så jeg får lage noe en gang... lysten er ikke der akkurat nå - nå går det nemlig i snømenn :) *hihi* Skal nemlig være med på messe i oktober, så nå er det juleting som lages :)

Home By Virginia sa...

Hei på deg ☺

Oi så flink du er...!!! Fine farger... ☺
Skal ta meg en titt inn på Epla as we speak... ;)

* God Helg *

Klemmer fra MV ♥

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥

Å wooow!
Så flink du er!
Smykka dine er berre utruleg lekre!

Må inn å sjå:)

Tusen takk for fine ord frå deg♥

Ønskar deg ei herleg god helg:)
klem frå Astrid♥