onsdag 18. august 2010

Litt shopping igjen

Jeg lovte å vise dere hva jeg hadde kjøpt i går. Som jeg har fortalt dere før så har jeg ikke allverdens butikker rundt meg lenger, så jeg må på eget initiativ dra ut og titte:)
Før så var det akkurat som om butikkene og varene ropte på meg: "vi har ting du bare måååå ha", "selv om du har lik fra før så trenger du en nyyyy". Men, nå har jeg litt bedre samvittighet hver gang jeg handler, for det er jo ikke like ofte som før og da kan jeg handle litt ekstra når jeg først gjør det... :)
Jeg kjøpte et lite metallskilt (har forelsket meg helt i sånne skilt). Foreløpig har den fått plass på kjøkkenet, men får se hvor lenge den blir værende der. En liten serviett med blonder til å ha i brødkurven (kurven har jeg fra før) Et sausenebb som ropte ut til meg "jeg er såååå billig at du ikke kan la meg være igjeeeen" sa den, merkelig det der...hihi...
Og til slutt, grunnen til at jeg egentlig dro dit, den fantastiske boken "Lev vackert". Jeg har "Romantiska hem og inspiration i vitt" fra før av. Nå venter jeg bare på at de skal komme ut med ny bok, de er så utrolig herlige!



*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige ting du har kjøpt! Metallskilt er jeg veldig glad i, og dette var jo kjempesøtt:)
Boken har jeg så lyst på, men finner den ikke her i byen :(
klem Laila

Sommerhuset i bakken sa...

Åhhh, den boken ser fin ut! Den må jeg kikke etter i butikken ;-)

Ha en fin kveld!

Hilsen fra
HG

lisje astrid's husblogg sa...

Veeeldig fine saker du har kjøpt!
Og fine bilder du viser♥

Å JA!Den boka er berre herleg!

Kos deg med den:)

Godklem frå Astrid♥